Latest Movie :

Η Εποχή των Παγετώνων (2002-2012)(gr)


Η Εποχή των Παγετώνων (2002)

Είκοσι χιλιάδες χρόνια πριν. Η εποχή των Παγετώνων έχει αρχίσει. Η Γη είναι ένας θαυμαστός κόσμος γεμάτος κινδύνους. Προκειμένου να αποφύγουν το κρύο, τα μεγαλοπρεπή πλάσματα του πλανήτη - και μερικά μικρά και νωθρά - μεταναστεύουν προς το νότο. Μοναδικές εξαιρέσεις είναι ένα μαλλιαρό μαμούθ που απαντά στο όνομα Μάνι και του αρέσει να κάνει πράγματα με τον δικό του τρόπο και ένας γιγάντιος βραδύποδας που τον λένε Σιντ, ο οποίος απολαμβάνει να μην κάνει τίποτα, με τον δικό του τρόπο.
 Είδος: Κινουμένων Σχεδίων, Οικογενειακή
Διάρκεια: 81'

trailer:εδώ



Η Εποχή των Παγετώνων 2: Η Απόψυξη (2006

Ο κόσμος του πάγου λιώνει σιγά-σιγά. Τα πλάσματα της εποχής των παγετώνων όλα φαίνονται να διασκεδάζουν με πισίνες που δημιουργούνται από το λιώσιμο των πάγων. Μεταξύ των οποίων και οι τρεις πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας: ο Μάνι, ο Σιντ και ο Ντιέγκο. Ο Σιντ ανοίγει ένα μικρό στρατόπεδο ημέρας, όπου κανένα από τα νεότερα πλάσματα τον παίρνουν στα σοβαρά. Γρήγορα ο Τόνι, ένας τοπικός καλλιτέχνης ισχυρίζεται ότι η γη θα πλημμυρίσει και ότι ο φλοιός και τα καλάμια που πουλάει είναι απαραίτητα για να μείνουν ζωντανοί. Ο Μάνι απορρίπτει την ιδέα, αλλά είναι έξαλλος όταν βλέπει ότι ο Σιντ θα προσπαθήσει να κάνει υψηλή κατάδυση από ένα γιγαντιαίο καταρράκτη.
Διάρκεια 91 λεπτά
Σκηνοθεσία Κάρλος Σαλντάνα

 trailer:εδώ

Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ 3:αναμένεται!!!

 

 

Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ 4: Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝ


Η τελευταία προσπάθεια του Σκρατ να θάψει το βελανίδι του, καταλήγει στο κέντρο της Γης, προκαλώντας σεισμική δραστηριότητα τέτοιου μεγέθους, λες και η Μητέρα Φύση αποφάσισε να ανακαινίσει ολόκληρο τον πλανήτη. Η κίνηση των ηπείρων ωθεί τον Μάνι, τον Σιντ και τον Ντιέγκο στη θάλασσα, χωρίζοντάς τους από την υπόλοιπη παρέα. Ο Μάνι υπόσχεται στην Έλι ότι θα γυρίσει πίσω, αλλά δεν γνωρίζει πώς θα το καταφέρει. Χρησιμοποιώντας το παγόβουνό τους ως προχειροφτιαγμένο καράβι, το τρίο ξεκινά μια επική θαλάσσια περιπέτεια, που θα τους οδηγήσει σε ηρωικές πράξεις, πέρα από κάθε προηγούμενο. Στο μεγάλο αυτό ταξίδι της επιστροφής, έρχονται αντιμέτωποι με εξωτικά θαλάσσια πλάσματα, πειρατές και ανακαλύπτουν έναν νέο κόσμο. Όσο για τον Σκρατ, αυτή τη φορά, κυνηγάει το βελανίδι του σε μέρη που κανένας προϊστορικός σκίουρος δεν έχει βρεθεί ποτέ.
Είδος Ταινίας: Κινούμενα Σχέδια | Περιπέτεια | Κωμωδία
Ελληνική Πρεμιέρα: 5 July 2012 (Greece)
Σκηνοθέτης: Steve Martino, Mike Thurmeier
Σενάριο: Michael Berg (screenplay), Jason Fuchs (screenplay)
Ηθοποιοί: Ray Romano, Denis Leary and John Leguizamo
Διάρκεια: 1h 24 Λεπτά
Μέγεθος: 1,85 GB
Imdb: 6.7 /10
Ελληνικες φωνες: Γιαννης Μπεζος, Πετρος Φιλιππιδης, Μαρινα Τσιγονακη, Γρηγορης Πατρικαρεας
imdb:http://www.imdb.com/title/tt1667889/
trailer:εδώ


Για βοήθεια εδώ
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. Online Filmer - All Rights Reserved
Bookmark and Share
Proudly powered by Blogger